Organisatie

De organisatie van de Sounds of Love trouwbeurzen bestaat uit een vast team van 3 personen. Daarnaast worden er tijdens de beurzen een groot aantal extra krachten ingezet, die er zorg voor dragen dat alles prima verloopt. Op regelmatige basis, wordt met de vaste partners van de Sounds of Love in overleg bepaald, hoe we de beste invulling kunnen bieden met betrekking tot de beurzen. Dit vormt de solide basis van een groot aantal beurzen.

Neem contact op 

klein_cropHannelore.jpg

Hannelore Boymanns - van Dijk
organisator

info@soundsoflove.nl
T: +31 (0)493 496763 (9:00 - 17:30 uur)
of +31 (0)6 23744236

klein_cropWilco.jpg

Wilco Boymanns 
organisator/administratie

info@soundsoflove.nl
T: +31 (0)493 496763 (9:00 - 17:30 uur)

klein_cropjan.jpg

Jan Müller
beurscoördinator

janmuller@soundsoflove.nl

sounds-of-love-trouwbeurs-geschiedenis.jpg
Eerste Sounds of Love trouwbeurs in 2009

Stukje geschiedenis

Als initiatiefneemster is Hannelore Boymanns - van Dijk in 2009 begonnen met de organisatie van de Sounds of Love trouwbeurs, mede ter promotie van haar werkzaamheden als huwelijkszangeres. De beurs was een groot succes en groeide in een paar jaar tijd uit van een kleinschalige beurs met 22 standhouders, naar de grootste, gratis toegankelijke beurs van Nederland met zo'n 50 standhouders. Mede door de spetterende shows van Koonings Bruid & Bruidegom, 's werelds grootste bruidsmode speciaalzaak, werd een bezoekersaantal gehaald van 1250 personen uit heel Nederland en België.

en we groeien verder...

Maar we zitten niet stil. Vanaf 2015, zijn we een nieuwe weg ingeslagen en hebben in NH hotel Koningshof een geweldige locatie gevonden, waar we nog meer kunnen groeien. Als enige in Nederland, vinden hier dé bruidsmodeshows plaats van Koonings Bruid & Bruidegom. Daarnaast zijn er de 4 gemoedelijke beurzen met real life wedding op de meest fantastische feestlocaties in ZO-Brabant, Limburg en België.

Graag nemen wij u als trouwbranche ondernemer mee in het succes van deze beurzen en events. Als organisatie zorgen wij voor een professionele doch persoonlijke touch en een gezellige 'Brabantse' sfeer.

sounds-of-love-Koonings.jpg

Sounds of Love wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo-Jan-van-besouw-fc.jpgde-grote-hegge.jpgHof-van-Solms.jpgden-Eyck.jpgde-cacaofabriek.jpg

Bedrijvengids Tickets beurzen