Ga naar de inhoud

Parenclub swingers dating voor beginners

Wat is de beste parenclub voor swingers dating. Waarom swingen koppels? Welke swingers site is ook voor singles? Waarom sex met een vreemde lekker is en goed voor je relatie kan zijn. Wat is de beste site om een date in een parenclub te regelen? Je leest het hier allemaal.

Parenclub Swingers


Een parenclub bezoeken en swingers dating zijn geen zaken waar de meeste bruisparen aan denken als ze in het huwelijksbootje stappen. Als het goed is hebben deze partners op dat moment alleen oog voor elkaar. Maar na de wittebroodsweken en de jaren die daarop volgen, neemt de behoefte aan sex met iemands anders snel toe.

Als we de statistieken er op naslaan kunnen we niet anders constateren dat veel partners vroeg of laat seksueel op elkaar uitgekeken raken en de kans op stiekeme sex met iemand anders in de loop der jaren toeneemt. Vreemdgaan ligt dus op de loer. Het bezoeken van een parenclub en swingers dating zijn uitstekende manieren om te voorkomen dat dit gebeurt. De beste eerste stap in de richting is het lid worden van een datingsite voor deze doelgroep

Wat is een parenclub

Een parenclub is een uitgaansplek waar paren (en vaak ook singles) naar toe gaan om plezier te hebben. Plezier hebben is hier een heel ruim begrip. Sommige stellen (en singles) bezoeken een paren club voornamelijk om te genieten van de erotische atmosfeer en houden het bij een paar drankjes en lekker dansen. Maar verreweg de meeste parenclub bezoekers komen hier om sex te hebben.

Een klein deel van de koppels die naar een parenclub gaan, hebben alleen sex met de eigen partner. Ze genieten ervan dat anderen kunnen zien dat zij aan het neuken zijn en dat zij ook andere mensen sex zien hebben. Echter de meeste stellen gaan naar een swingers club om aan swingers dating en partnerruil te doen, waarbij ze sex hebben met iemand anders.

Parenclubs Nederland

In Nederland zijn de laatste jaren veel wijzigingen geweest in parenclub land. Hieronder staat een volledig overzicht van alle parenclubs In Nederland. Wil je meer weten over een club, ga dan naar parenclubervaringen.nl waar je zowel een echte reviews en eerlijke, recente ervaringen kan lezen over al deze swingers clubs.

Parenclub Tien (Wagenborgen, Groningen)
Eroroma (Zwinderen, Drenthe)
Swingers Oase (Ammerzoden, Gelderland)
Parenclub Monique (Wieringerwerf, Noord-Holland)
Fata Morgana (Muiden, Noord-Holland)
Club Paradise (Amsterdam, Noord-Holland)
SamePlace (Amsterdam, Noord-Holland)
De Showboat (Zaandijk, Noord-Holland)
Partyplayers (Lelystad, Flevoland)
Fun4Two (Moordrecht Zuid-Holland – Beste parenclub van Nederland)
Amourette (Maarssen, Utrecht)
Ultimate Dream (Beek en Donk, Noord-Brabant)
Mystique (Rucphen, Noord-Brabant)
Devils and Angels (Susteren, Limburg)
De Zaar (Venlo, Limburg)
Kasteel Waterloo (Beesel, Limburg)
Pleasure2Gether (Sittard, Limburg)

Lees meer over alle parenclubs in zowel Nederland als België met de directe links naar alle clubs op
parenclubervaringen.nl.

Wat is swingers dating?

Parenclub Swingers Sex

Je spreekt over swingers dating bij stellen als beide partners van het stel in goed overleg sex hebben met een ander stel, waarbij zowel de man en vrouw van beide stellen van sexpartner wisselen. Dit wordt in het Nederland ook wel partnerruil genoemd. Alle vier de mensen die hieraan meedoen doen het met iemand anders en genieten daarvan.

Swingers dating komt ook voor tussen singles en stellen.
Swingers dating tussen een stel en een single komt aan de lopende band voor en is niets meer en niets minder dan een trio sex date. Een stel is hierbij op zoek naar een alleenstaande man of en single dame voor trio sex. Beide komen veel voor en ook in parenclubs is dit een veelvoorkomend verschijnsel.

Op swingers dating sites zie je naast stellen de laatste 5 jaar ook steeds meer singles, die veel succes hebben in het scoren van swingers dates met paren en sexdates met andere singles.

In dit artikel richten wij onze aandacht het meeste op swingers dating tussen stellen maar ook singles kunnen zich aanmelden bij de in dit artikel genoemde swinger sites.

Waarom swingers dating?

Swingers dating bij stellen komt voort uit de behoefte om niet de rest van je leven alleen maar met je eigen partner sex te hoeven hebben. Het gevoel om sex met een andere man of vrouw te kunnen hebben is bij vrijwel iedereen aanwezig. Maar sex met een ander kan en mag niet omdat je nu eenmaal getrouwd bent of in een vaste relatie zit. Dat neemt echter niet weg dat dit gevoel vaak wel sterk leeft is en in de loop der tijd steeds meer toeneemt.

Door te gaan swingen voorkom je dat er een sleur in de slaapkamer ontstaat en het voorkomt ook dat de partners het in hun eentje buiten de deur gaan zoeken en dus vreemd gaan, zonder dat de eigen partner hiervan op de hoogte is.

Sex met eigen partner is vaak hetzelfde

Sex met je eigen partner is meestal weinig verrassend. Het is altijd op dezelfde dagen, altijd dezelfde moves, altijd deze volgorde. Je weet precies wat er gaat komen. Er is bijna nooit iets avontuurlijks en het lichaam van je partner, tja die ken je nu ondertussen wel.

Dat hoeft overigens allemaal niet per se slecht te zijn want het is natuurlijk wel lekker vertrouwd allemaal. Zelf voel je je ook helemaal op je gemak, want allerlei mogelijke imperfecties van je eigen lichaam die zijn al lang gespot door je partner en die wil jou nog steeds.

Maar los van het vertrouwde begint toch vaak bij een van de partners of bij allebei het gevoel te ontstaan: is dit het nu voor de rest van mijn leven? Zal ik nooit meer een andere bedpartner hebben? Moet ik nu echt de rest van mijn leven alleen maar met dit persoon sex hebben?

Experimenteren

In verreweg de meeste relaties wordt deze gevoelens verzwegen. Mogelijk zal er wel gesproken worden om jullie sexleven wat op te spicen, maar veel verder dan een nieuw lingeriesetje, een zweepje of wat experimenteren met nieuwe standjes zal het waarschijnlijk niet gaan. Dat is goed genoeg om het weer een paar maanden of een half jaar vol te houden, maar daarna komt hetzelfde gevoel toch weer boven drijven. Je hebt zin om eens een keer met iemand anders sex te hebben. Alleen de gedachte daaraan is al super opwindend.

Overspel

Op het begin zal dit gevoel nog onderdrukt kunnen worden en ook weg worden gerationaliseerd. Jullie hebben het toch goed samen, jullie houden van elkaar, etc, maar het zal steeds sterker worden. Mocht je toevallig in een situatie komen waarin jij op jouw werk of op de sportvereniging of tijdens het uitgaan, veel aandacht krijgt van iemand die jij ook aantrekkelijk vindt, dan is de kans groot dat je voor de bijl gaat en aan overspel zal doen.

Misschien voel je je er wel schuldig over, maar je kan er weinig tegen doen. Het is ook wel lekker spannend natuurlijk en als niemand erachter komt, dan zijn er ook voordelen. Maar wat je vergeet is dat jouw partner met mogelijk precies dezelfde gevoelens worstelt en misschien ook vreemd wil gaan of dit al doet. En de gedachte dat jouw partner jou misschien wel op dezelfde wijze bedriegt voelt een stuk minder prettiger. Jaloezie, ruzie en onzekerheid kunnen het gevolg zijn.

Swingers dating is geen vreemdgaan

Laten we direct duidelijk zijn: Swingen is geen vreemdgaan! Voor koppels die met elkaar kunnen bespreken dat het best wel eens spannend zou zijn om sex te hebben met anderen, kan het bezoeken van een parenclub en swingers dating de perfecte oplossing zijn.

Dit is echt iets anders dan vreemdgaan. Je doet dit in goed overleg met elkaar, er gebeurt niets achter iemands rug en je bent voortdurend op de hoogte wat je partner aan seksuele activiteiten verricht, omdat je er zelf bij bent. Op het moment dat jullie aan partnerruil doen, ben jij niet alleen lekker aan het geilen en sexen met iemand anders, maar je partner ook.

Verreweg de meeste stellen kiezen er voor om aan partnerruil te doen in een gezamenlijke ruimte. In deze ruimte zijn jullie allebei aan het neuken met iemand anders. Dit betekent dat je elkaar kan zien, horen en vaak ook voelen en aanraken. Vaak gebeurt dit op een tweepersoons bed waarop jullie alle vier liggen. Naast partnerruil vinden er geregeld ook groepsex activiteiten plaats, want waarom zou je niet even aan de borsten van je vaste partner zitten en likken terwijl jij wort gepijpt door die andere vrouw.

Kortom er is geen sprake van bedrog, leugens en dingen stiekem doen, want er zijn geen geheimen. Alles gebeurt letterlijk open en bloot in het bijzijn van elkaar.

Swingen het beste van twee werelden

Partnerruil In Parenclub

De stellen die parenclubs bezoeken en het ook aan kunnen om de eigen partner geneukt te zien worden door iemand anders, hebben letterlijk het beste van twee werelden. Je hebt en de vertrouwdheid van je eigen relatie en je hebt de voordelen dat je met andere mensen sex kunt hebben in een parenclub of tijdens een thuisdate. Zodra je dit gaat doen kom je waarschijnlijk in een periode waar je nog nooit van je leven in korte tijd zoveel verschillende sexpartners hebt gehad, want er zijn belachelijk veel stellen die aan partnerruil willen doen en je als je daar energie en tijd voor hebt kan je met gemak honderden verschillende swingers dates per jaar hebben.

Daarnaast zal het jullie eigen sexleven ook een boost geven. De sexuele vlam bloeit door dit alles ook tussen jullie weer op. De geilheid zal stijgen en daardoor zal er vaker sex plaatsvinden tussen jullie en ook een stuk heftiger. Mogelijk leren jullie ook weer dingen van anderen die jullie in het eigen sexspel gaan gebruiken en als je regelmatig een parenclub bezoekt zal dit je libido ook zeker ten goede komen.

Overigens veel stellen vinden het super opwindend om te zien hoe hun partner sex heeft met iemand anders. Je kan dit ook vanuit een hoek en oogpunt bekijken die normaal gesproken niet mogelijk is als je zelf met dat persoon sex hebt. Als je het aankunt is het super geil om te zien en mee te maken.

Zijn er dan helemaal geen nadelen aan swingen?

Jazeker wel. Niet iedere relatie is hier tegen bestand. Partners kunnen onderling jaloers en onzeker worden. Die onzekerheid kan bijvoorbeeld zijn dat iemand anders mooier is of lekkerder pijpt/ neukt. Het gaat relatief het vaakst fout bij stellen waarvan één van de partners onzeker is, of stellen waarbij één van de partners totaal geen behoefte heeft aan sex met iemand anders.

De eerste stappen zijn vaak het moeilijkst, als je er eenmaal aan gewend ben geraakt en beide partners kunnen het aan dat zijn er eigenlijk alleen maar voordelen. Het zal de band versterken, de kans dat er nog vreemd wordt gegaan is klein want die behoefte is weg en onder swingers lijken er minder echtscheidingen plaats te binden dan onder niet-swingers, althans dat is onze conclusie als we rondkijken bij de vele stellen in dit wereldje die we al decennia kennen.

Eerste keer parenclub

Een eerste keer naar de parenclub kan als zeer spannend en opwindend worden ervaren, maar kan tegelijkertijd ook behoorlijk wat onzekerheid met zich meenemen. Veelvoorkomende vragen zijn, wat gebeurt er in een parenclub, wat is de dresscode, komen er ook singles, zijn de dranken inbegrepen, wat kost het?

Voor al deze vragen is geen eenduidig antwoord te geven, omdat dit per parenclub en per avond verschilt. Bekijk dus van te voren goed de sites van de swingers clubs die je wilt bezoeken en maak een keuze voor een parenclub die je aanspreekt en kies een dag van de week. Houdt hierbij ook rekening met speciale evenementen, want als beginnende swingers wil je niet direct terecht komen op avond voor gevorderden waarbij het veel wegheeft van één groot sexfeest.

Sommige parenclubs organiseren ook speciale avonden voor mensen die voor het eerst een parenclub bezoeken.

Los van de clubkeuze is het ZEER belangrijk goede afspraken te maken met je partner over wat jullie grenzen zijn. Misschien is het bij jullie eerste keer parenclub wel een goed idee om helemaal niets te doen. Je kan bijvoorbeeld afspreken dat jullie alleen gaan kijken en wat er ook gebeurt, dat jullie geen sex hebben (met anderen). Dit verlaagt de drempel en neemt al veel onzekerheden weg op het gebied van eventuele jaloezie en onzekerheden over het eigen lichaam.

Sex in parenclub (swingers dating)

Als jullie er wel aan toe zijn om sex te hebben in een parenclub met een stel of een single, dan is het ook zaak dat jullie een stel of single vinden waarmee het tussen alle personen klikt. Dit lijkt eenvoudig, maar dat is het niet altijd. Het kan enorm helpen om van te voren al een of meerdere sexdates te maken via een swingers dating site. Op die maner ben je er al van verzekerd dat je al wat aanspreekpunten in de club hebt en dit kan het verschil maken of je die avond wel of geen sex hebt.

Helemaal onderaan deze pagina staat een link naar de beste swingers dating site van Nederland voor o.a. sexdates in een parenclub.

The sounds of love in een parenclub of op een swingers party

We behandelen het swingers onderwerp niet toevallig op de sounds of love. Swingers houden van sex en maken doorgaans (veel) meer geluid tijdens sex dan een gemiddeld stel. Wanneer je dus aan partnerruil doet heb je vier mensen bij elkaar die op dat moment aan het kreunen en hijgen zijn op een bovengemiddelde manier.

Als je houdt van deze sounds of love, dan is de overtreffende trap hiervan een parenclub of een sex swingers party. Als je naar een parenclub gaat en vervolgens de speelkamertjes bezoekt dan hoor je aan alle kanten gekreun en gehijg. Zeker als een club een grote ruimte heeft zoals een orgie zolder, waar veel neukende mensen bij elkaar zijn, dan kan je hier volop van genieten.

Op een privé swingers feest is het ook goed vertoeven. Denk hierbij aan een private swingers party van zo’n 20 koppels in een relatief klein appartement, waarbij op zo’n avond iedereen wel meerdere verschillende sexpartners heeft. Dit is goed vergelijkbaar met een sex orgie. Niet alleen zie je overal mensen neuken (vaak in groepsverband) maar sommige zijn ook vrij luiduchtig. Een aantal vrouwen lijkt er onbedoeld haast een wedstijd van te maken wie er het hardst kreunt. De perfecte omgeving om zoveel mogelijk sounds of love te horen.

Een andere manier om soundsoflove te horen is via webcamsex

Site voor swingers dating en sexdates in een parenclub

Wil jij ook swingers dating doen en op private sex parties worden uitgenodigd meld je dan nu aan voor een gratis proef abonnement door een klik op onderstaande banner. Dit is ook interessant voor singles want swingers doen ook veel aan trio sex met een alleenstaande man of een single vrouw en op veel sex parties zijn ook een aantal alleenstaande mannen uitgenodigd omdat een klaargekomen man vaak even een break moet nemen en de party moet wel kunnen doorgaan. Vandaar dat er vaak extra mannen nodig zijn.

Zijn jullie een stel op zoek naar een stel of single voor swingers dating in een parenclub of thuis of ben jij een single die graag een sexdate wil met een stel of met een andere single, meld je dan nu vrijblijvend aan en ontvang een gratis proef lidmaatschap die niet automatisch doorloopt in een betaald lidmaatschap. Kortom er zit geen addertje onder het gras en je wordt tot niets verplicht.